Ягелония – Легия Варшава: Прогноза и коефициенти от Полша

21:30, 15 май 2019
Играе в
Битката за титлата в Полша става все по-ожесточена. Остават два кръга до края на шампионата, а разликата между Пяст Гливице и Легия Варшава се крепи на една точка. Ето какво очаквам от столичани в мача им срещу Ягелония.

Определено полското първенство не ми е сред най-силните страни, но базирайки се на статистиката и показаното от двата тима до момента, ще дам удачно предложение за залог. Най-важното в подобни случаи е да не рискуваме максимално, а да намерим пазар с приемлива ставка, който получава вероятност около 60-70%.

Абстрахирайте се от имената на двата отбора! Много от залагащите фаворизират даден клуб, само защото името им звучи по-познато. Да, Легия е колос в полския футбол, но дали това ще изиграе роля в идния мач? Защо да не видим готов състав на Ягелония, който да се бори за своето и да препъне столичани по пътя към титлата.

Всъщност титла за Пяст Гливице ще означава шампион-дебютант. До този момент най-предното им класиране е 2-ро място, завоювано през 2016 г. Тогава отново бе водена ожесточена битка за върха, но Пяст абдикира и загуби шансовете си. Шампионско отличие за Легия пък ще означава 14-ти трофей към витрината и 4-ти пореден.

Какво обаче виждаме от представянето на Легия през този сезон? Един доста лъкатушещ се отбор, особено що се отнася до гостуванията. В последните седем визити редуват победи и загуби, а ако следваме тенденцията, идва ред за поражение. Най-редки са равенствата им през кампанията, едва три навън.

Списък с всички букмейкъри, в които може да отворите вашата сметка

Ягелония от своя страна се изкачи в първата половина на класирането, но остана далеч от топ 3. Към момента заемат петата позиция, като имат идентичен точков актив с четвъртия Краковия. Без съмнение “жълто-червените” се представят по-силно пред собствена публика. Загубиха само две от предходните си 11 шампионатни домакинства, а в доста от случаите реализираха 2 или повече попадения.

Този път ефективността им едва ли ще бъде в подобни размери. Според мен Легия си остава фаворит за краен победител, като се има предвид нуждата им от точки. Заложете на двоен шанс Х2, подплатен с над 1,5 гола. Пазарът изглежда напълно изпълним, а и идва с коефициент 1,61 от родния Winbet.

Единичен: Загубен
Полша, Екстракласа
21:30/15 май
Ягелония - Легия Варшава
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0