Иво Карлович – Доминик Тийм тенис прогноза

03:00, 14 мар. 2019
Играе в
Продължавам упорито (но без особен успех) да подценявам машината Иво Карлович. Човекът и на 40 тероризира с лекота фаворитите, срещу които се изправя.

След като влезе в ролята на учител на Чорич и Гунесваран за това как се бият сервиси и как трябва да се справяш под напрежение, ако изобщо Карлович изпитва такова, то сега е време да извиси 210-те си сантиметра над Доминик Тийм.

Двамата за пръв път ще се изправят един срещу друг. Нарочно не използвам “играят”, тъй като игра не се очаква да има. Ще бъде изненада ако има повече от няколко разигравания над 4-5 удара.

Истината е, че Тийм често показва слаба психика в решаващи моменти от мачове, като например в тайбрек геймове, но също така е вярно, че пътят към победата в мача води през агресия на ретур и избягване на достигане до дълъг гейм. Тийм има необходимите оръжия, за да победи в мача и най-вероятно ще ги използва.

Разумната прогноза тук е както победа за австриеца на около 1.3 коефициент. Предлагам на по-смелите да потърсят или успех с 2:0 сета на 1.8 или Тийм да вземе мача с -2.5 гейма на 1.83.

Аз обаче ще използвам възможността да подходя по-нестандартно и напук на логиката ще заложа на мач, в който няма да има тайбрек. Коефициентът е 4. Успех!

Единичен: Спечелен
Индиън Уелс
03:00/14 мар.
Иво Карлович - Доминик Тийм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0