Италия – Испания: Прогноза [ВИДЕО] от Евро 2020 на Стефан Ралчев

22:00, 06 юли 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейски баскетбол и НБА. Той дава своята прогноза за срещата между Италия и Испания от Евро 2020.
Единичен: Загубен
Евро 2020
22:00/6 юли
Италия - Испания
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ето, че навлизаме в решителната фаза на Европейското първенство по футбол. Италия и Испания се срещат в класически сблъсък – две от най-добрите футболни нации.

Сега двата отбора излизат на „Уембли“ като на почти всяко Европейско първенство играят помежду си. Кой ще продължи не мога да ви кажа, не бих се наел с прогноза за краен изход. До момента на Еврото нямам почти никаква грешна прогноза, може би само една в началото.

Направете своята Bet365 регистрация

Сега ще опитам още един нестандартен залог – над 7.5 точни удара в мача като ставката е 1.85 в bet365. Само в последния мач на Испания те отправиха 10 удара към вратата на противниците си. Към момента Италия и Испания са двата водещи тима по отправени удари и точни удари в противниковите врати.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2112
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари