Израел – Австрия прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев

19:00, 24 мар. 2019
Играе в

Израел приема Австрия в европейска квалификация. Тази група според мен е една от най-равностойните въпреки че в нея няма изявен европейски гранд. Абсолютно всички отбори са почти равностойни…

Поглеждайки групата, наистина впечатлението е за равностойност. Тук Полша би трябвало да е най-добрият отбор, но нищо не се знае въпреки че поляците спечелиха първия си мач във Виена с 1:0 срещу Австрия. И така да се каже отхвърлиха едно тежко гостуване. Останалите отбори обаче са Израел, Словения, Македония и Латвия. Група без изявен колос, което пък дава възможност на всички да мечтаят.

Израел направи 1:1 срещу Словения на старта и сега има второ домакинство – срещу Австрия. Лошото за израелците е, че Австрия загуби двубоя си във Виена и ако претърпи второ поредно поражение, според мен до голяма степен ще намали шансовете си за класиране въпреки че до края има още много мачове.

Прогнозата ми е двоен шанс Х2 и под 3,5 гола с коефициент 1.70 от Winbet. Мислех дори да ви предложа двоен шанс с под 2,5 гола, но се застраховам.

Австрия според мен няма да загуби мача, дори имам предчувствие, че може и да стигне до успеха.

Присъединете се към нашата затворена група във Фейсбук. В нея може да питате, коментирате и дискутирате, както помежду си, така и с нашите експерти

Единичен: Загубен
Европейска квалификация
19:00/24 мар.
Израел - Австрия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0