Испания – Германия; Прогноза от Илиян от Петров

21:48, 17 ное. 2020

Една от най-интересните групи от Лига на нациите е Група 4. В нея се намират отборите на Германия и Испания, които ще премерят сили в вторник вечер
.
Мнозина очакваха Испания да победят Швейцария, с което да си осигурят първото място в класирането. Това не се случи. 🙂 Въпреки, че швейцарците са последни в групата успяха да създадат доста проблеми на своите гости и в крайна сметка мача завърши на равно(1:1).
Германия са на първо място в групата само с 1 точка преднина от днешните си съперници. Те са и с най-много отбелязани попадения и като цяло се представят много добре в Лига на Нациите.

Според мен това ще бъде най-интересната среща във Вторник. Очертава се равностоен двубой клонящ към резултатен мач. Испанците играят една идея по-добре като домакини. Очаквам да се борят до последно в опит за спечелването на 3те точки. Техните съперници освен, че успяват да отбелязват, допускат и не малко попадения. Едва ли мрежата на Германия ще остане суха в тази среща. Немците имат достатъчно класови футболисти, с които могат да се противопоставят на съперника.
И от казаното по-горе достигаме до извода, че е напълно нормално да очакваме попадения и в двете врати. Предлагам Ви залога: ГОЛ/ГОЛ

Единичен: Загубен
21:48/17 ное.
Испания - Германия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0