Ига Швьонтек – София Кенин: Прогноза за победител на Анна Чакветадзе

16:00, 10 окт. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Спечелен
Ролан Гарос
16:00/10 окт.
Ига Швьонтек - София Кенин
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Кенин срещу Швьонтек – очаква ни такъв финал на Ролан Гарос. Неочаквано и двете момичета стигнаха до финалната фаза на турнира. За мен лично 19-годишната Швьонтек е много добра – най-накрая успях да гледам нейния мач изцяло – на полуфиналите тя победи Подороска „на косъм“, но така изглеждаха вссички нейни мачове през целия турнир. Струва ми се, че тя  има много добри шансове да спечели този мач, защото Кенин не обича да играе срещу по-бързи противници.

Най-добри букмейкъри

Да, Кенин е упорита, тя знае как да разиграва противниците с интересни комбинации и великолепни удари. Но е много вероятно Швьонтек да не прави грешки – тя играе много стабилно на този турнир. Най-важното е, че 19-годишната тенисистка не се плаши от напрежението. Но ако погледнете нивото на тенис, което тя показа на този турнир, и видите как Кенин играе две седмици, тогава предимството е изцяло за Швьонтек. Вярвам, че тя много добре може да спечели титлата – коефициентът е 1.57 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0