Хъдърсфилд – Бърнли прогноза от Висшата лига на Стефан Ралчев

21:45, 02 ян. 2019
Играе в
Това е последната прогноза от мен за старата 2018 година. Мач между Хъдърсфилд и Бърнли, който ще се изиграе на 2 януари.

Този двубой със сигурност, ако имаше поне едно друго по-интересно първенство, което да се играе на 1-2 януари, нямаше никога на го прогнозирам 🙁 Хъдърсфилд и Бърнли са толкова атрактивни, колкото мач от шампионата на остров Пукет, например… Всъщност, на Пукет футболът си е атракция отвсякъде.

Но няма как, липсата на мачове, ме накара да давам прогноза и за този двубой. А още по-тревожното е, че Хъдърсфилд е последен в класирането, а Бърнли пред, предпоследен, тоест, две места отгоре. Мач та дрънка 🙂 Топката ще плаче след срещата.

Да, но аз пък на пук на очакванията и като последна прогноза за годината рискувам е ще заложа на оувър над 2,5 гола. Ей, така, нарочно, за да видим пък може ли да излезе тази прогноза?! 

Поглеждайки статистиката, Хъдърсфилд е вкарал 12 гола в 20 мача, Бърнли е с 19 попадения. Тоест, никакъв шанс поне откъм статистика прогнозата ми да се окаже печеливша. НО… Има едно голямо НО и то е, че все някога една серия приключва. Това е моя максима от много години. Няма как въпросните два отбора да не бележат или да завършват само ъндъри.

Така че нека опитаме този оувър, коефициентът си заслужава. Аз със сигурност ще го играя, какво по-логично от това и двата отбора да търсят голове и съответно победа, ако искат все още да таят надеждици, че може да се спасят. 

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (31.12.2018/15:37 часа)

Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 21 кръг
21:45/2 ян.
Хъдърсфилд - Бърнли
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0