Хъдърсфилд – Бърнли прогноза от Висшата лига на Стефан Ралчев

21:45/02 ян.
Играе в

Това е последната прогноза от мен за старата 2018 година. Мач между Хъдърсфилд и Бърнли, който ще се изиграе на 2 януари.

Този двубой със сигурност, ако имаше поне едно друго по-интересно първенство, което да се играе на 1-2 януари, нямаше никога на го прогнозирам 🙁 Хъдърсфилд и Бърнли са толкова атрактивни, колкото мач от шампионата на остров Пукет, например… Всъщност, на Пукет футболът си е атракция отвсякъде.

Но няма как, липсата на мачове, ме накара да давам прогноза и за този двубой. А още по-тревожното е, че Хъдърсфилд е последен в класирането, а Бърнли пред, предпоследен, тоест, две места отгоре. Мач та дрънка 🙂 Топката ще плаче след срещата.

Да, но аз пък на пук на очакванията и като последна прогноза за годината рискувам е ще заложа на оувър над 2,5 гола. Ей, така, нарочно, за да видим пък може ли да излезе тази прогноза?! 

Поглеждайки статистиката, Хъдърсфилд е вкарал 12 гола в 20 мача, Бърнли е с 19 попадения. Тоест, никакъв шанс поне откъм статистика прогнозата ми да се окаже печеливша. НО… Има едно голямо НО и то е, че все някога една серия приключва. Това е моя максима от много години. Няма как въпросните два отбора да не бележат или да завършват само ъндъри.

Така че нека опитаме този оувър, коефициентът си заслужава. Аз със сигурност ще го играя, какво по-логично от това и двата отбора да търсят голове и съответно победа, ако искат все още да таят надеждици, че може да се спасят. 

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (31.12.2018/15:37 часа)

Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 21 кръг
21:45/2 ян.
Хъдърсфилд - Бърнли
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 27.11.2018) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0