Хюстън – Мемфис прогноза от НБА на Стефан Ралчев

02:00, 01 ян. 2019
Играе в
Това ще е първият баскетболен мач, който прогнозирам за новата 2019 година. Двубоят ще се играе в 02:00 часа българско време в нощта на 31 декември срещу 1 януари.

Хюстън е един от тимовете, които зависят прекалено много от един човек. Това е Джеймс Хардън, който буквално носи отбора на плещите си. И Хюстън се намира в прекрасна форма – спечели четири поредни победи и общо 9 от последните си 10 мача!

Това смятам ми дава право да направя първата си прогноза, а тя е победа за Хюстън срещу Мемфис в новогодишната нощ. Коефициентът е от Ефбет и е 1.50 към този момент.

Второто ми предложение е в двубоя да има над 196,5 точки. Букмейкърите са снижили достатъчно праговете на точки, тъй като явно имат предвид по-ниската резултатност на гостите от Мемфис.

Домакините от Хюстън обикновено се представят подобаващо у дома и варират между 110 и 120 точки, гостите би трябвало също да ударят едно рамо с 80-90 точки, което смятам е по силите им 🙂

Проблем за ракетите със сигурност ще бъде отсъствието на Ерик Гордън, но с Джеймс Хардън нещата ще се получат. Поне така се надявам. Няма спор, че той ще бъде №1 през декември със средно 35,9 точки на мач и 7,5 асистенции. Просто в момента той е под пара, а сега е удобен момент да се възползваме.

PS – Имам две поредни грешни стъпки от изминалата нощ в НБА и много се надявам да тръгнем подобаващо новата година 🙂 Успех на всички

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
02:00/1 ян.
Хюстън - Мемфис
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
02:00/1 ян.
Хюстън - Мемфис
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0