Хюстън – Денвър прогноза от НБА на Стефан Ралчев

03:00, 08 ян. 2019
Играе в
Ето че тези два силни отбора се изправят един срещу друг. Моята прогноза ви очаква…

След десет от десет успешни прогнози в баскетбола, сбърках на Оклахома срещу Вашингтон. Домакините изиграха кошмарен мач, който може би скоро няма да се повтори. Но това е друга тема…

Сега на ред идва домакинството на Хюстън срещу Денвър. Ракетите са безпощадни напоследък, въпреки че преди няколко дни прогнозирах успешно загубата им от Портланд. Въпреки това обаче Хардън и компания си остават все така солиден отбор, а и когато става въпрос за домакинство… грешат малко.

Само че този път се изправят срещу Денвър. Много коварен мач, който ще избягам от прогноза за краен изход. Спирам се в двубоя да има над 213,5 точки. Коефициентът в Ефбет е 1.80, така че може да го играете бързо, защото е доста добър. Виждате, че точките не са много, букмейкърът е снижил достатъчно лимита, а аз си мисля, че той ще бъде преодолян.

Хюстън реализира средно по около 113 точки у дома, а Денвър бележи средно по 108 точки навън. Това прави 221 точки. Тоест, ако двата тима запазят средната си успеваемост при стрелбата, би трябвало да нямаме никакви проблеми и поставеният от нас таргет да бъде задминат с лекота.

Хюстън имаха 6 поредни победи преди онзи ден да загубят от Портланд. Денвър са в серия от 5 поредни победи – ето защо не искам да прогнозирам крайния победител. Все пак Денвър е на трето място в класирането в цялата Лига, така че внимавайте.

По-логичното е с играчи като Джеймс Хардън и с хубавата ротация, която има в Денвър с Пол Милсап, Никола Йокич и Джамал Мъри да очакваме по-сериозна резултатност.

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
03:00/8 ян.
Хюстън - Денвър
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0