Херта – Щутгарт: Прогноза и коефициенти от Германия на Олег Жуков

16:30, 04 май 2019
Професионалният типстър в екипа на Букмейкър Рейтинги Олег Жуков прогнозира поредната среща от Бундеслигата, този път между Херта и Щутгарт.

Ако погледнем статистиката от текущия сезон, ще видим, че Херта и Щутгарт са сред най-грубите отбори в Бундеслигата. И двата клуба получиха по 61 картона (средно по 1.97 на мач) в 31 двубоя, като само Фортуна (средно по 2 картона) и Шалке (средно по 2,26) имат повече.

Херта няма победа вече в 8 поредни мача, докато Щутгарт има да решава двойна задача – да се опита да навакса изоставането си от Шалке, който към момента е последният спасяващ се отбор, но и да не допусне преследвачът Нюрнберг да го догони и да го изпрати директно във втора дивизия от есента.

Съдията Даниел Шлагер ще ръководи този мач. Реферът има 15 мача от началото на сезона, като показва средно по 4,1 картона. В последните си 8 двубоя Шлагер никога не е напускал терена без да извади поне 3 картона, така че моята прогноза е над 3,5 картона. (Използваният коефициент е от Winbet)

Единичен: Загубен
Германия, Бундеслига
16:30/4 май
Херта - Щутгарт
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0