Херта – Хановер: Прогноза и залог от Бундеслигата на Стефан Ралчев

19:00, 21 апр. 2019
Играе в

Херта приема Хановер в мач от поредния кръг на немската Бундеслига. Ето какво е моето предложение за двубоя, който ще се играе в неделя.

Започвам директно – предлагам да играем твърда победа за Херта Берлин и нищо друго. Коефициентът е 1.61 в Winbet и смятам да се възползвам от него, въпреки че честно да си призная, очаквах малко по-висока ставка с оглед петте поредни загуби на Херта.

От друга страна обаче Хановер е отдавна се закотви на дъното и не помни откога не е побеждавал. И на 99% отборът е изпаднал, до края на сезона остават 5 кръга, в които само математически може да се спаси, но според мен това няма как да се случи.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от топ букмейкърите

Херта има доста кадрови проблеми, със сигурност в домакинството срещу Хановер няма да играят Лустенбергер, Майер и Торунарига, а под въпрос са още петима футболисти, за които все още няма информация в какво състояние са и дали ще бъдат на крака за двубоя.

Гостите също няма да разчитат на трима – Алборнос, Бебу и Фулкруг. И в лагера на Хановер има още петима под въпрос според немските медии.

Единичен: Загубен
Германия, Бундеслига
19:00/21 апр.
Херта - Хановер 96
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0