Гингам – Лил прогноза от Франция

18:00, 10 февр. 2019
Играе в
Двубой от програмата на френската Лига 1, противопоставящ Гингам и Лил. Срещата е тази неделя от 18:00 часа.

Френското първенство е едно от най-непредвидимите. Ето, виждате как букмейкърите оценяват шансовете на два отбора, макар единият да е втори в класирането, а другият да се намира на последната позиция. На пръв поглед разликата е убийствено голяма, но не и когато става дума за Лига 1.

Наистина всичко може да се случи в този шампионат, така че трябва да се подходи разумно и предпазливо. Гостуващият състав все още заема вицешампионското място, като има аванс от 9 пункта пред четвъртия. Почти сигурно “мастифите” ще играят в Шампионска лига през следващата кампания, освен ако не се сгромолясат в края на сезона.

Предстои им визита на последния в таблицата Гингам. Домакините така и не намират най-добрата си игра, а от спасителния бряг и делят 4 точки. Този малък пасив се дължи най-вече на грешките и на другите опашкари. Към настоящия момент Гингам има едва 3 победи в своя актив, а само една от тях стана факт у дома. Това се случи през януари, когато победен от “Стад дьо Рудуру” си тръгна Рен.

Не ви съветвам да рискувате със залози за краен изход 2. Лил щеше да е големият фаворит в сблъсъка, ако ставаше въпрос за друг шампионат, но във френската Лига 1 фаворизирането изглежда неопрадвано. По-удачно е да се застраховате с двоен шанс Х2 и да добавите ъндър, под 3,5 гола. Едва ли линията ще бъде преодоляна предвид дефанзивния футбол на Лил и липсата на ефективност от домакините.

Срещата за Гингам пропуска Папи Джилабоджи, поради наказание, а Денис Петрич и Йени Н’Гбакото се възстановяват от контузии. Единственият липсващ от състава на гостите е дълготрайно контузеният Фарес Балули.

Единичен: Спечелен
Франция, Лига 1
18:00/10 февр.
Гингам - Лил
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Начален бонус
[НОВО] 200 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Уинбет предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 200 лева след нова регистрация.
2121
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари