Гран Канария – Реал Мадрид прогноза от Евролигата на Стефан Ралчев

22:30, 08 ян. 2019
Играе в
Още един мач от Евролигата, който противопоставя два тима от една страна – Гран Канария е домакин на Реал Мадрид. Ще успее ли белият балет да продължи да печели, ще разберем във вторник вечерта.

Като цяло Реал Мадрид е изключителен фаворит в мач, в който противникът е в долната половина на класирането. Гран Канария се мъчи през този сезон и има 6 победи и цели 10 загуби и е на четвърто място, но отзад напред в подреждането.

Нямам съмнение, че Реал Мадрид ще постигне успех, въпросът е, че коефициентите наистина са много ниски. Аз обаче избрах една доста любопитна прогноза и тя е в мача да има не повече от 174,5 точки. Коефициентът в Ефбет е 1.60. Не е сериозен риск, въпреки че във всяка прогноза има някаква доза риск.

Аргументите ми са, че Реал Мадрид е възможно да отбележи обичайните си около 90 точки. Малко вероятно е Гран Канария да вкара 84 точки, въпреки че е домакин. Това може да се случи при безобразна игра на Реал в защита, каквато не смятам, че ще има в този мач.

Другата страна на прогнозата е например, ако Реал наниже повече от 100 точки, тогава ще имаме проблем с прогнозата, но до момента и такива мачове трудно се получават, особено пък, когато грандът от Мадрид е гост.

Ако сте твърдо убедени в победата на Реал Мадрид и търсите някакъв хендикап, за да повишите коефициента, погледнете възможностите около 6-8 точки, но не повече – не прекалявайте, защото нищо не се знае, има дни, в които Реал не е толкова убедителен.

Единичен: Спечелен
Евролига, редовен сезон
22:30/8 ян.
Гран Канария - Реал Мадрид
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0