Голдън Стейт Уориърс – Филаделфия прогноза от НБА на Стефан Ралчев

05:30, 01 февр. 2019

Голдън Стейт влиза като категоричен фаворит преди този двубой. Шампионите сякаш преминаха през онази жестока криза от края на миналата година и сега всичко върви по план. Мнозина специалисти коментират, че загубите в онзи период са нищо съществено, а просто Стеф Къри и компания дозират силите си за плейофите.

Сега предстои домакинство на Филаделфия, който е трети на Изток. Но разликата между Запада и Изтока е толкова огромна, че… Може би единствено Милуоки и Торонто биха имали някакви шансове срещу отборите на Запад. Прогнозата ми е победа за Голдън Стейт с хендикап от -7,5 точки за коефициент 1.72 от Palms Bet.

Шампионите имаха пет поредни гостувания в програмата, които спечелиха, а сега им предстоят три поредни домакинства. Убеден съм, че ще започнат тази мини серия с успех, въпросът е да го направят с нужната разлика. 

Ще бъде интересно представянето на центъра на гостите от Фили Джоел Ембийд, който в последните 12 мача има средно по 29,4 точки и 13,3 борби. Срещу него ще трябва да се справя ДеМаркъс Казънс. Любопитна ще бъде битката между Джими Бътлър и Клей Томпсън.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
05:30/1 февр.
Голдън Стейт Уориърс - Филаделфия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0