Голдън Стейт Уориърс – Минесота прогноза от НБА на Стефан Ралчев

05:30, 11 дек. 2018
Играе в
Поредният ден, в който ще прогнозирам един мач от програмата на НБА. Този път си избрах домакинството на Голдън Стейт срещу Минесота.

Започвам със заключението, до което стигнах в последните няколко дни. Който победи до момента Голдън Стейт, победи… Мисля, че отборът трудно би изпаднал скоро в подобна криза, през която премина от края на октомври до края на ноември. Трите поредни победи са най-малкото, което показва, че Уориърс излиза от кризата. От тук нататък очаквам повечко стабилност и разбира се – победи.

Първата от тях ще дойде тази нощ срещу Минесота. Коефициентът обаче е твърде нисък, за да ви го предложа, така че бях длъжен да потърся друга алтернатива. Спрях се на успех на Голдън Стейт с хендикап от -8,5 точки. Мисля, че домакините ще спечелят минимум с тази разлика, а много вероятно и с доста по-сериозна.

Стеф Къри вече се върна в игра, заедно с Клей Томпсън и Кевин Дюрант отново са онова вихрено трио, което тормози съперниците си. Прибавете Игуодала и Йонас Йеребко и нещата си идват на мястото. Естествено, още не всичко е цветя и рози в играта на шампионите, но полека-лека треньорът Стив Кър ще мине и през това.

Гостите от Минесота разчитат на подкошието и превъзходната форма на Карл Антъни Таунс. Андрю Уигинс и Дерик Роуз се опитват да му помагат, но Минесота продължава да играе лошо навън и записа поредна загуба – този път от Портланд, която успешно прогнозирах.

От друга страна Голдън Стейт игра за последно пред собствените си фенове на 27 ноември, след което последва дълго отсъствие от дома и 5 поредни гостувания. Тимът спечели последните три от тях и възвърна самочувствието си, но сега предстоят две домакинства, първото от които срещу Минесота. То трябва да бъде спечелено по категоричен начин и смятам, че това ще се случи…

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
05:30/11 дек.
Голдън Стейт Уориърс - Минесота
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0