Гибралтар – България: Прогноза [ВИДЕО] от Лига на нациите на Ники Александров

21:45, 09 юни 2022
Играе в
Ники Александров е спортен журналист с дългогодишен опит и един от най-разпознаваемите гласове на Дарик радио, като също така участва в множество спортни предавания, както и в собствения си интернет блог. Той дава своята прогноза зa Лига на нациите между Гибралтар и България.
Единичен: Спечелен
Лига на нациите
21:45/9 юни
Гибралтар - България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Може би в друг момент, по друго време щяхме да пренебрегнем мача между Гибралтар и България. Ще кажете „играем срещу непретенциозен съперник, какво толкова има да се прогнозира на този мач“.

Така обаче се развиха нещата, че този мач ще е един от най-рейтинговите от няколко години насам. Поне в началото съм сигурен, че всеки ще „цъкне“ телевизора, за да види. Ще бъде нещо като финален епизод на риалити, в който всеки ще иска да види какво ще се случи.

Направи своята регистрация в Betano.bg

Българският отбор достигна до там, че феновете да се наслаждават и да гледат сеир на техните загуби, на тяхната безпомощност срещу която и да е световна футболна сила.

Ще направя на пръв поглед рискова прогноза, а именно гол/гол за 2.40 Бетано. Стига, ако не успеем да бием и Гибралтар, то нещата вече наистина влизат в някаква друга категория. Това не изключва обаче бойните домакини да вкарат поне 1 гол в нашата врата.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2560 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари