Грузия – Гибралтар: Прогноза и коефициенти за евроквалификация

19:00, 07 юни 2019
Играе в
Единственият двубой, който ще стартира по-рано в петък, изправя един срещу друг тоталните аутсайдери в група “D” – Грузия и Гибралтар.
Единичен: Спечелен
Европейска квалификация
19:00/7 юни
Грузия - Гибралтар
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

След великолепното представяне в турнира “Лига на нациите”, очакванията към Грузия се повишиха значително. Там обаче срещаха тимове от своя ранг, така че постигането на победи не бе толкова сложна задача. В квалификациите съперниците са далеч по-класни и можещи.

Разликата ясно си пролича и в домакинството на Швейцария, и във визитата на Ирландия. Грузия не показа нищо зашеметяващо, с което да си заслужи поне точка. Дори не стигна до попадение, което още повече утежнява положението на тима. Към момента грузинци заемат последната позиция в групата, така че победата в петък е наложителна.

Съперникът е удобен и напълно преодолим. Националната селекция на Гибралтар се уповава на аматьори, които играят основно в местното първенство. Разстоянието от 4500 км. ще окаже своето влияние, което още повече ме насочва към прогнозиране на знак 1.

Тук обаче идва основният проблем – коефициентите. Поради ниските ставки за домакински успех, трябва да се насоча към нещо по-различно. Спирам се на нестандартното предложение “Домакин да спечели и двете полувремена”, което идва с коефициент 1,57 от платформата на Уинбет.

Грузия и Гибралтар се срещнаха и в квалификациите за Евро 2016, когато избраният маркет се оказа печеливш и в двете срещи помежду им. Да се надяваме, че и този път нападението на грузинци ще свърши работата си още през първата част.

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Всички бонуси от Winbet
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0