Генк – Славия Прага прогноза от Лига Европа на Стефан Ралчев

22:00, 21 февр. 2019
Играе в
Още един реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Срещат се Генк и Славия Прага. Със сигурност мачът не блести като някои от останалите дербита, но ето какво мисля за него и каква е моята прогноза…

Срещат се лидерите в първенствата на Белгия и Чехия. В първия мач в Прага двата тима направиха безлично нулево равенство и сега трябва да определят кой ще продължи напред. Любопитното е, че след срещата помежду си и Генк, и Славия загубиха мачовете в първенствата си. Генк падна от Брюж с 1:3, Славия Прага падна от Виктория Пилзен с 0:2.

Така че и двата тима излизат в четвъртък след поражения, но и с мисълта да продължат напред в Лига Европа. Твърде възможно е и реваншът да е ниско резултатен, тъй като и двата тима не блестят с кой знае какви атрактивни състезатели. 

Рискувам и предлагам единица в полза на Генк. Избрах коефициента от Winbet и е 2.05.

Смятам, че тимът, след като е лидер в първенството на Белгия, което е по-силно от това на Чехия, логично би бил по-добър от Славия Прага. Белгийските тимове според мен са една идея по-силни от чешките – Брюж и Стандарт Лиеж, а и Андерлехт имат повече класа от чешките отбори, може би, ако изключим единствено Виктория Пилзен.

Вижте най-добрите букмейкъри в България, за да стартирате вашата нова сметка

Единичен: Загубен
Лига Европа, 1/16-финал-реванш
22:00/21 февр.
Генк - Славия Прага
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0