Генк – Ливърпул: Прогноза на Даниел Илиев

22:00, 22 окт. 2019

Ливърпул ще се изправи срещу страховете си от загуба на нови точки в Шампионската лига, а и въобще във всички турнири. Чупенето на нов рекорд не можа да се осъществи срещу Юнайтед и определено ще търсят бързо излизане от ситуация с една добра победа срещу Генк.

Има голяма вероятност Мо Салах да играе, чието отсъствие срещу Манчестър в неделя беше осезаемо. Положенията пред вратата на Де Хеа валяха едно след друго през втората част на мача и само завършващата фаза на мърсисайдци ги спря да вземат нещо повече от срещата.

Какви са цифрите при Ливърпул-червените не са отбелязвали над 3,5 гола като гост от мача срещу Порто през пролетта. Само в три от последните си 10 срещи във всички турнири отборът отбеляза 3 гола на противника си, което според мен е нищожно спрямо резултатността им в предния сезон. Освен това отборът се превърна в нарицателно за допуснати попадения, като само в 3 от последните си 10 двубоя отборът запази суха мрежа.

На другия бряг, Генк излиза с положителна нагласа след само 1 загуба в последните си 5 срещи, като дори измъкна точка на Наполи у дома. Макар и своеобразен аутсайдер в групата си, Генк запазва абсолютно всякакви шансове за излизане от нея.

Предложението ми е за 3,5 гола в мача, като разчитам агресивността на червените и пропукващата им се защита да оформят резултатен мач изпълнен с емоции.

Единичен: Спечелен
22:00/22 окт.
Генк-Ливърпул
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0