Гърция – Босна и Херцеговина: Прогноза на Йордан Атанасов за краен изход

21:45, 15 окт. 2019

Мачът е от последната ГРУПА J , между отборите на Гърция и Босна и Херцеговина ! В групата са още вече , класиралия се отбор на Италия , Финландия , Армения и Лихтенщайн. Гърците започнаха добре , но след загубата в Атина от Италия с 0-3 бяха приземени на земята , впоследствие се стигна до смяната на треньора и назначаването на холандеца Джон Ван Шип в чиито дебют беше срещу Италия в Рим при загубата с 2-0.

Шансовете на Гърция за класиране са единствено теоритични при спечелени 5 точки до-момента 3 кръга преди края на квалификационния цикъл , затова се очаква в този мач шанс да получат играчи с по-малко мачове за елините. От друга стран Босна и Херцеговина разгромиха Финландия с 4-1 и така съхраниха шансовете си за класиране на Европейските финали през 2020година.

Първия мач между двата отбора в Босна завърши драматично 2-2 след , като Гърция навакса пасив от 2 гола , сега обаче Босна ще бъдят пределно мотивирани да успеят да вземат целия комплект с точки от Олимпийския Стадион Спирос Луис в Атина.

Нещо повече , ако Финландия не успее да победи Армения , Босна има шанс още днес да излезе на бледуваното 2-ро мясти в групата . Очаквам визпитаниците на Робърт Просинечки да направят всичко възможно да спечелят този мач

Единичен: Загубен
21:45/15 окт.
Гърция - Босна и Херцеговина
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0