Гарбине Мугуруса – Мадисън Кийс прогноза на Анна Чекветадзе

13:00, 03 ное. 2018
Гарбине Мугуруса и Мадисън Кийс се изправят в полуфинал на турнира за жени в Жухай (Китай). Прогнозата е на Анна Чекветадзе – бившата №5 в световната ранглиста, а сега част от екипа на Букмейкър Рейтинги, както и коментатор на Евроспорт.

В ход е вторият най-значим финален турнир за жени. Стигнахме до полуфинала, в който среща си дават две интересни състезателки.

Какво мога да кажа за Мугуруса? Тя е нервна. Ако гледахте предишния й мач със Севастова, можеше да го забележите напълно спокойно. Самата тя се оплаква, че не усеща играта. И греши много – да, тя наистина греши. Сега не е най-доброто време за нея и затова е непредсказуема.

Все пак трябва да оправдая мнението си защо в този мач ще избера Мадисън Кийс. Може да ви звучи изненадващо, но се спирам на нейна победа, която е с доста по-високия коефициент в букмейкърите. Мадисън изглежда по-добре напоследък.

Разбира се, всичко може да се случи в тази среща. Гарбине е толкова непредсказуема, че понякога дори самата тя не разбира какво се случва на корта. Въпреки това, играта на Мадисън Кийс ми харесва. тя е психологически по-балансирана, така че избирам американката.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (02.11.2018/19:53 часа)

Единичен: Отменен
УТА, Жухай (Китай)
13:00/3 ное.
Гарбине Мугуруса - Мадисън Кийс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0