Галатасарай- Сивасспор прогноза от Турция на Ники Александров

18:00, 23 дек. 2018
Играе в
Поредният труден тест за шампионите – домакинство на уж непретенциозния Сивас. Но когато доскоро си бил на върха, а сега си се смъкнал до петото място, значи мачовете не са никак лесни. Този е в неделя от 18.00.

Галатасарай няма победа в първенството от близо месец. В същото време гостите от Сивасспор са в серия от три поредни. Е, как да не е труден този мач за наглед лесния фаворит?

И ако приемем, че последните две гостувания на Галата бяха срещу Бешикташ и лидера Истанбул, то какво да кажем за поредните им издънки у дома срещу Коняспор 1:1 и срещу Ризеспор 2:2. Издънки, за които предполагахме, че в крайна сметка ще бъдат победи.

Е, сега е време все пак за победа. Галатасарай разполага с огромен потенциал, със страхотен състав и това пето място в момента стои нелепо. Е, не чак толкова като предпоследното на Фенербахче, но при все така не е привично.

А и вече няма място за криви стъпки, тъй като ситуация в Турция е уникална – извън лидера Истанбул Б и шокиращия втори в момента – Йени Малатияспор (!), следващите цели пет тима имат еднакъв точков актив. В смисъл – за един мач, само за един кръг може да се получават невероятни размествания от цели няколко места в класирането.

Гостите от Сивасспор са веднага след тази група и вероятно също се надяват да я приближат. Но да се върнем към предполагаемия залог- нищо друго освен домакинска победа не ми хрумва и не би било логично. Твърда единица – 1 за Галатасарай, което е с коефициент 1,66. Може да ви се струва недостатъчна, но я се замислете колко пъти подобен фаворит, шампион в която и да е страна има такъв коефициент преди домакински мач срещу средняк?

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (21.12.2018/11:59 часа)

Единичен: Спечелен
Турция, Сюперлиг, 17 u,ch
18:00/23 дек.
Галатасарай - Сивасспор
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0