Галатасарай – Бурсаспор прогноза на Стефан Ралчев

20:00, 19 окт. 2018
Играе в
След дългата пауза за национални отбори клубният футбол се завръща. А с това надявам се и нашата по-добра успеваемост. В петък се подновяват първенствата, а аз се спрях на един интересен мач, който дава доста възможности. Той е от турската Сюперлиг между Галатасарай и Бурсаспор.

Каквото и да говорим за състоянието на двата тима е пределно ясно, че Галатасарай е категоричен фаворит. Тимът е на първо място във временното класиране с 18 точки, Бурсаспор е на 14-та позиция с 8 точки. Галатасарай е лидер в първенството, но в последните три мача не е никак убедителен – загуби от Акхисар катастрофално с 0:3, а след това постигна две измъчени победи с по 1:0.

Затова смятам, че паузата би трябвало да се е отразила добре на Чим Бом и в петък да потеглят с нови сили към крайната цел. Предложението ми е да играете първо полувреме/краен изход – победа за Галатасарай. Коефициентът в Ефбет към момента на публикуване на материала (17.10.2018, 12:25 часа) е 2.05 и е повече от изкушаващ. Кога друг път ще имате възможност в домакински мач на Галатасарай да намерите коефициент над 2.00 за какъвто й да е пазар.

Добавям още едно предложение за този двубой. Признавам си имах три-четири колебания какво да ви предложа, тъй като имам някакво предчувствие, че Галатасарай ще спечели и ще потвърди това, което смятах да прогнозирам. Обмислях залог Галатасарай да отбележи и в двете полувремена (2.15) или Галатасарай да не допусне гол (2.15).

За да не рискувам толкова много въпреки че обърнете внимание на тези две възможности, избрах сравнително по-малко рисков пазар. А той е Галатасарай да отбележи гол през първото полувреме. Коефициентът отново в Ефбет е 1.75. Става и за сингъл, и за комбиниране – вие избирате как да го използвате.

В последния си мач преди паузата Галатасарай воден от вездесъщия Фатих Терим-Императора победи като гост Анталияспор с 1:0. Като допълнение и добра новина за феновете на Галатасарай дойде удължаването на договора на Фатих Терим до 2021 година.

Смятам, че „жълто-червените“ разполагат с достатъчно качествени футболисти – Ерен Дердийок, Синан Гюмюш, Хенри Ониекуру, игралия в Левски Гари Родригес, Софиян Фегули и други, за да осъществят напълно моите предложения…

Единичен: Загубен
Турция, Сюперлиг, 9 кръг
20:00/19 окт.
Галатасарай - Бурсаспор
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Загубен
Турция, Сюперлиг, 9 кръг
20:00/19 окт.
Галатасарай - Бурсаспор
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
1549
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари