Фулъм – Суонзи: Прогноза за двоен шанс и голове от Чемпишъншип

21:45, 26 февр. 2020
Фулъм приема Суонзи в мач от 35-ия кръг на Чемпиъншип, в търсене на победата след три срещи без успех.След три последователни срещи без постигнат успех, Фулъм ще търси трите точки срещу колебливия Суонзи. Интересна е статистиката в домакинските мачове на Фулъм от октомври насам. Всяка загуба на отбота се редува с две поредни победи, след което отново идва загубата, последвана от нови две победи. Интересни резултати постигани от „котиджърс“. Срещу тях се изправя отбор, който умее добре да се защитава в своите визити, като загубите в гостуванията на Суонзи след 16 срещи са само три, но преобладават предимно равенствата – цели 8 на брой. Нуждата от три точки за домакините, няма как да не се материализира под формата на някакви точки, но аз ще се спра на прогноза с двоен шанс и голове. Опцията „Фулъм или равен и над 2,5 гола“ ми изглежда най-примамлива и е с коефициент 2.20 в winbet. В четири от последните пет срещи между двата съперника, головете са над 2,5, а Фулъм е загубил последните си три домакински мача срещу Суонзи- допълнителен стимул в търсенето на положителен резултат.
Единичен: Загубен
Чемпиъншип
21:45/26 февр.
Фулъм - Суонси
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

След три последователни срещи без постигнат успех, Фулъм ще търси трите точки срещу колебливия Суонзи. Интересна е статистиката в домакинските мачове на Фулъм от октомври насам. Всяка загуба на отбота се редува с две поредни победи, след което отново идва загубата, последвана от нови две победи. Интересни резултати постигани от „котиджърс“.

Срещу тях се изправя отбор, който умее добре да се защитава в своите визити, като загубите в гостуванията на Суонзи след 16 срещи са само три, но преобладават предимно равенствата – цели 8 на брой.

Мачове на живо

Нуждата от три точки за домакините, няма как да не се материализира под формата на някакви точки, но аз ще се спра на прогноза с двоен шанс и голове. Опцията „Фулъм или равен и над 2,5 гола“ ми изглежда най-примамлива и е с коефициент 2.20 в winbet. В четири от последните пет срещи между двата съперника, головете са над 2,5, а Фулъм е загубил последните си три домакински мача срещу Суонзи- допълнителен стимул в търсенето на положителен резултат.

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0