ФК Копенхаген – Нордселанд: Прогноза на Йордан Атанасов

18:30, 31 окт. 2019

Купа на Дания 1/8 финална фаза. Копенхаген има достатъчно ширина в състава си и дори да подходи с някой резерви в този мач , отбора е абсолютен фаворит да се класира в следщата фаза. Трябва да се отбележи , че няма реванш и битката ще се реши в един единствен мач на Паркен в Датстката столица

Най-вероятно в този мач , на върха на атаката за домакините , ще бъде Никълас Бентнер , който бе оставен резерва в мача срещу Орхус за първенството в Понеделник при победата с 1-2. До-момента през сезона в първенството Копенхаген има допуснати цели 15 гола за 14 кръга , като отбора допуска средно по 1 гол в всеки мач.

Нордселанд е 8ми в Датския елит, като отбора има вкарани 25 гола най-много голове след Брьондби с 30 гола и Копенхаген с 26 , като са допуснали цели 24 гола за 14 кръга средно по 2 гола на мач.

В директните срещи , по-между им Копенхаген има 4 победи в последните 10 мача , като последния беше през месец Август с 3-1 , от 10те мача , цели 7 са минали през гол/гол.

Очаквам Копенхаген да се наложи още в редовното време , като залагам на тяхна победа и голове в двете врати в комбиниран залог. Успех

Единичен: Спечелен
18:30/31 окт.
ФК Копенхаген - Нордселанд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0