Фейенорд – Венло прогноза от Ередивизи на Ники Александров

21:00, 06 дек. 2018
Играе в
Преди няколко дни успяхме да прогнозираме успешно стопирането на феноменалната серия в Холандия на ПСВ от страна именно на Фейенорд. Сега за победителите предстои най-сетне да бъде изигран отложения им мач от Ередивизи срещу Венло. Двубоят е в четвъртък от 21.00 ч.

Фейенорд сложи точка на уникалния поход на ПСВ с победа през уикенда с 2:1 и сега влиза в чудесно настроение в този отложен мач. Удобството на поредното домакинство отново е налице. И победата трябва да бъде потърсена и постигната на всяка цена. Това ще доближи тима от Ротердам на сравнително приличното разстояние от 5 точки от втория Аякс. А точно това е първостепенната цел на Фейенорд. За първото, въпреки загубата на лидера още е трудно да се мисли.

Трябва да се вземе предвид, че веднага след това, през уикенда на Фейенорд предстои и едно сравнително леко гостуване на един от тоталните аутсайдери до момента в шампионата – Емен. И това дава прекрасната възможност да се понатрупат още точки и самочувствие. Търсенето на някаква сензационна развръзка за мача в четвъртък вече е прекалено екстравагантен ход. Не случайно коефициентите са прекалено ниски в тази насока.

Ще предложим нещо като цяло традиционно за Ередивизи, но с хубав коефициент, поради факта, че този сезон рядко се случва на домакините. А именно т.нар. „голям оувър“ – над 3,5 гола. В подобен мач с толкова гола минимум Фейенорд не е участвал от девет поредни пъти. А по-прекрасен момент от този няма. Коефициентът поради всичко това е направо впечатляващ – 2,25! И ако все пак нещо ви притеснява, нека припомним, че в началото на надпреварата ротердамци не е като да не са вкарвали и съответно допускали много попадения при успехите си – 4:2 над НАК и 5:3 над Хееренвен. Крайно време е да го сторят отново.

Гостите от Венло сега са на сравнително доброто седмо място в класирането и дори рядко допускат голове във вратата си. Но точно последния кръг сериозно се пропукаха при загубата си от Хераклес с 1:4. И съвсем очаквано би било летящият Фейенорд да продължи този ход на събитията.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (04.12.2018/10:30 часа)

Единичен: Спечелен
Холандия, Ередивизи, 14 кръг
21:00/6 дек.
Фейенорд - Венло
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0