Фейенорд – Апоел Беер Шева: Прогноза и залог от Лига Европа

20:30, 22 авг. 2019
Играе в
На плейофите в Лига Европа холандският Фейенорд се изправя срещу Апоел Беер Шева.
Единичен: Загубен
Лига Европа
20:30/22 авг.
Фейенорд - Апоел Беер Шева
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Началото на сезона не бе от най-обещаващите за холандския гранд. Три поредни равенства в местното първенство и то срещу преодолими опоненти. Основната причина е подмладяването на състава и налагането на нови фигури сред стартовите единадесет.

Всъщност във Фейенорд не осъществиха грандиозни трансфери, а разчитаха главно на свободни агенти и състезатели от школата. Ще им трябва време за сработване, но сезонът напредва със скоростни темпове и изисква положителни резултати.

Фейенорд гони класиране в евротурнирите, а това минава през задължително отстраняване на Апоел. Горещото време в Израел през следващата седмица едва ли ще позволи на холандския състав да разгърне пълния си потенциал, така че домакинското предимство в първия сблъсък трябва да се използва разумно.

Апоел Беер Шева отстрани три съперника по пътя към плейофите. Със сигурност класата им е далеч от тази на Фейенорд, но трябва да се отчете факта, че израелци реализираха попадение във всеки един мач. Очаквам това да се случи и в Ротердам, затова ще заложа на опцията гол/гол. Обвързана е с точно 2,00 коефициент, така че спокойно може да я изпробвате на сингъл.

За статистиците ще спомена, че Фейенорд инкасира гол в четири от 5-те си досегашни срещи. Апоел Беер Шева показа ефективност напред, но в защита съставът все още не е максимално окомплектован. За това говорят допуснатите 3 гола за купата през уикенда, както и получените попадения във всяка една от евровизитите през сезона.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0