Фенербахче – Зенит прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55, 12 февр. 2019
Играе в
Това е откриващият мач за годината в турнира – началото е във вторник от 19.55 часа.

Това е възможно най-неподходящият момент, в който идва този мач за домакините от Фенербахче. Въпреки няколкото добри и успешни мача в първенството и излизане от дупката под чертата, то всяко отпускане там би довело до нови мрачни дни и то в последната част на шампионата. Някак си истанбулският гранд така и може би не е успял да се настрои отново за евробитки.

Което може би ще бъде използвано от гостите. Разбира се, на този етап винаги взимаме предвид обстоятелството, че руските тимове са в период на дълга зимна пауза, много време не са играли официални мачове – нещо, което не е проблем за Фенербахче.

Сякаш за тимовете от Русия и Украйна този етап е възлов – преодолеят ли го, те стават много опасни за целия турнир и се целят значително нависоко.

Нормално е да очакваме предпазливост и от двете страни, не само защото е първи мач, но и поради посочените обстоятелства. Рядко предлагам за игра знака „Х“, но в случая ми се струва подходящ. Той носи и съвсем резонния коефициент от 3,25.

Единичен: Загубен
Лига Европа, 1/16-финал
19:55/12 февр.
Фенербахче - Зенит
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0