Фенербахче – Сивасспор прогноза от Турция на Стефан Ралчев

19:30, 15 мар. 2019
Играе в
Кръгът в Турция започва в петък с домакинството на Фенербахче срещу Сивасспор. Един мач, който си харесах поради няколко причини.

След известна пауза отново се завръщам към един от отборите, които дълго време прогнозирах. Редувахме се аз и колегата Ники Александров да „вадим“ фенерите от опасната зона с изпадащите. Е, към този момент, мисията е почти изпълнена, тъй като синьо-жълтите са извън изпадащите отбори, но са само една точка над потъващите тимове към този момент.

Така че да се мисли, че битката за спасение е приключила, е твърде неразумно. Това е поредният важен мач за гранда, който мина през няколко кръга на ада този сезон и едва ли скоро ще иска да има втори подобен такъв.

Все пак прогнозирам победа за Фенербахче с коефициент 1.60 от Winbet. Да, Сивасспор е доста места по-нагоре в класирането, но поне този сезон нищо в Турция не се базира на никаква логика. Като прибавим и това, че Истанбул Башакшехир е почти сигурен шампион. Не че тимът е слаб – напротив, с направената звездна селекция, Истанбул заслужава първото място, но не е това, което сме свикнали да наблюдаваме в историята на турския футбол.

Сивасспор е на 7-мо място с 34 точки, но от 7-мия до 13-тия отборите са събрани само в 3 точки. Така че временното 7-мо място на тима от Сивас не е нещо кой знае какво.

Една евентуална победа на Фенербахче би отдалечила отбора още малко от застрашаващата зона, но и това няма да е достатъчно, тъй като и на дъното в класирането е много интересно. Все още всички отбори наистина имат шанс да се спасят.

Единичен: Спечелен
Турция, Суперлига
19:30/15 мар.
Фенербахче - Сивасспор
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0