Фенербахче – Гьозтепе прогноза от Турция на Ники Александров

19:30, 01 февр. 2019
Играе в
Този мач открива поредния възлов кръг в турската Суперлига. Началото е в петък от 19.30 ч.

Това е 20-ти кръг на шампионата, а грандът от Истанбул има само четири победи до момента. При това, нито веднъж Фенербахче през този сезон не е записвал две поредни победи. Нещо, което в исторически план звучи направо нелепо.

Според мен е настъпил перфектният момент това да се случи. Донякъде помощ затова дава и програмата. Според нея се пада на Фенербахче да домакинства за втори пореден път. В понеделник бе постигната изключително и жизненоважна победа над Йени Малатияспор с 3:2. Благодарение на извоюваните три точки отборът се отлепи леко от зоната на изпадащите. И нека не забравяме, че Йени е един от хитовете на сезона.

Сега предстои ново предизвикателство – а именно втората поред победа, която може да донесе малко по-спокойни дни за истанбулци. Гьозтепе е далеч по-скромен противник от предишния, а допълнителният стимул идва от факта,че евентуалният успех ще даде възможност на фенерите да изместят своя съперник и по-този начин да си гарантират още някое и друго място нагоре в таблицата.

Коефициентът за единица – 1 е 1,75, като дори ми изглежда леко предпазливо завишен, което трябва задължително да се използва.

Единичен: Спечелен
Турция, Суперлига, 20 кръг
19:30/1 февр.
Фенербахче - Гьозтепе
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0