Феликс Оже-Алиасим – Жауме Мунар тенис прогноза

22:40, 22 февр. 2019
Играе в
Феликс Оже-Алиасим срещу Жауме Мунар в Рио де Жанейро.

Канадецът продължава да впечатлява с играта си в турнира. Той не просто не остави шансове на Фабио Фонини в първия си мач в състезанието, а след това надгради, взимайки реванш срещу Кристиан Гарин за поражението от него преди седмица в Буенос Айрес.

18-годишният канадец е максимално агресивен и въпреки не малкото непредизвикани грешки съумява да диктува повечето разигравания. Срещу себе си ще има истински боец в лицето на испанеца. Мунар оцеля в ожесточена битка с Камерън Нори, в която нервите и психиката бяха решаващи. Двубоят продължи 3 часа и 20 минути и в него Мунар просто беше по-хитрият.

Повече тенис прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Не можем да кажем обаче, че той показва ниво на тенис, което да впечатлява. Да, сравнително стабилен от дъното на корта, но имащ големи проблеми на сервис.

Срещу Нори, Мунар 15 пъти трябваше да спасява точки за пробив! Въпреки че и двата мача между него и Оже-Алиасим са спечели от испанеца, днес смятам че Феликс е способен да победи.

Единичен: Спечелен
АТП, Турнир в Рио де Жанейро
22:40/22 февр.
Феликс Оже-Алиасим - Жауме Мунар
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0