Феликс Оже Алиасим – Анди Мъри: Прогноза за сетове на Анна Чакветадзе

03:30, 04 сеп. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Загубен
ЮЕс Оупън
03:30/4 сеп.
Феликс Оже Алиасим - Анди Мъри
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Анди Мъри заслужава само уважение. Той се завърна след сериозни контузии, отново готов да се състезава на високо ниво. Ясно е, че Анди Мъри вече не е тенисист от топ 10 или топ 20, но със сигурност характера на великобританеца все още е налице.. Той „извади“ мача с Нишиока в първия кръг. Всички си мислеха, че Мъри е загубил срещата след 3-тия сет, но шотландецът показа класа и надви съперника си.

Гледах мача на Оже Алиасим в първия кръг – критиците говорят много за него и го смятат за бъдеща звезда. На сингъл турнири той показа своя потенциал, но в първата си среща канадецът изигра много слаб мач, като дори сервисът му не винаги помагаше.

Най-добри букмейкъри

Защо Мъри не се опита да изненада младия си съперник? Той определено не е по-лош от Монтейро, който загуби от Алиасим в първия кръг. Мисля, че Анди придоби самочувствие след предишния си мач, а Оже Алиасим очевидно не е в най-добрата си форма.

Залагам, че Мъри ще вземе поне 2 сета на коефициент от 1.83 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0