Феликс Ожие Алиасим – Аслан Карасьов тенис прогноза от Чаланджър в Рен

19:50, 22 ян. 2019
Играе в
Феликс Оже Алиасим срещу Аслан Карасьов във кръг на Чаланджъра в Рен. Младият канадец е трети поставен и за него това ще бъде първият мач в турнира.

Той не успя да премине през квалификациите на Аустрелиън Оупън, губейки от Кристофър Юбанкс. На няколко пъти в края на миналия сезон се доверих на Алиасим и той не ме подведе.

Сега единственото притеснение идва от не толкова стабилното начало на годината, от гледна точка на концентрацията и желанието, които Феликс демонстрира в мачовете си.

Карасьов игра Фючърси в края на миналия сезон, като в един от тях загуби от българина Александър Лазаров. Руснакът беше на път да победи категорично в първия кръг в Рен, но при 6:0, 4:0 съперникът му се отказа. Двамата с Алиасим изиграха един оспорван мач през миналата година.

В квалификациите в Ташкент канадецът победи с 2:6, 6:1, 7:5. Очаквам и сега успехът да е за него. Прогнозата ми е победа за Алиасим.

Единичен: Загубен
АТП в Рен
19:50/22 ян.
Феликс Ожие Алиасим - Аслан Карасьов
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО ]100% до 250 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 250 лв. бонус за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0