Фейрензе – Спортинг Лисабон прогноза от Португалия на Ники Александров

21:45/29 дек. '18
Играе в

Любопитно и атрактивно предложение в края на годината от купата на Лигата в Португалия – третия по значимост трофей, чиито мачове по това време на годината по-скоро поддържат ритъма. Но въпреки това, този двубой се явява с доста оспорван характер. Началото е в събота от 21.45.

Регламентът в този турнир е следният: на този етап се играе в предварителни групи – четири по четири отбора, които играят един срещу друг, но само в една среща. Тоест – по волята на жребия даден тим ще има две домакинства и едно гостуване, друг – обратното. Сега предстоят последните мачове в групите, като напред продължава единствено първенецът във всяка от тях.

Ситуацията в група Д тук е следната: Фейрензе е лидер с пълен актив от 6 точки, втори и трети с еднакъв актив от точки са Спортинг Лисабон и Ещорил. Със съвсем леко предимство от един гол в головата разлика за лисабонския гранд. Възможно е накрая да има три тима с по шест точки, ако Ещорил вземе гостуването си на вече намиращия се извън играта Маритимо.

И разбира се – ако Спортинг Л все пак подходи като гранд и предпочете да се бори за този трофей. Задължително е да погледнем за миг в други две от групите, където и Порто и Бенфика са на първо място, което трябва да отстояват в последните си мачове.

Но това е изключително важна информация, показваща, че грандовете в Португалия все пак подхождат сериозно към тази надпревара, въпреки вероятно, използвайки свои резервни състезатели в двубоите. Това донякъде ни навежда на мисълта, че и в този мач Спортинг ще опита да вземе победа и да хване първото място в класирането.

Домакините от Фейрензе са тотален аутсайдер в първенството и се намират на предпоследното място в класирането. Реално е да се смята, че именно натам са насочени усилията им. Но пък от друга страна, един равен резултат ще им даде възможност за пробив в този турнир. Нека изберем опцията и двата отбора да отбележат – Гол/Гол, която е с коефициент 1,80 и напълно би подхождала на турнира, който все пак не носи напрежение.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (28.12.2018/11:27 часа)

Единичен: Спечелен
Купа на Лигата, Португалия
21:45/29 дек.
Фейрензе - Спортинг Лисабон
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 27.11.2018) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0