Фейрензе – Спортинг Лисабон прогноза от Португалия на Ники Александров

21:45, 29 дек. 2018
Играе в
Любопитно и атрактивно предложение в края на годината от купата на Лигата в Португалия – третия по значимост трофей, чиито мачове по това време на годината по-скоро поддържат ритъма. Но въпреки това, този двубой се явява с доста оспорван характер. Началото е в събота от 21.45.

Регламентът в този турнир е следният: на този етап се играе в предварителни групи – четири по четири отбора, които играят един срещу друг, но само в една среща. Тоест – по волята на жребия даден тим ще има две домакинства и едно гостуване, друг – обратното. Сега предстоят последните мачове в групите, като напред продължава единствено първенецът във всяка от тях.

Ситуацията в група Д тук е следната: Фейрензе е лидер с пълен актив от 6 точки, втори и трети с еднакъв актив от точки са Спортинг Лисабон и Ещорил. Със съвсем леко предимство от един гол в головата разлика за лисабонския гранд. Възможно е накрая да има три тима с по шест точки, ако Ещорил вземе гостуването си на вече намиращия се извън играта Маритимо.

И разбира се – ако Спортинг Л все пак подходи като гранд и предпочете да се бори за този трофей. Задължително е да погледнем за миг в други две от групите, където и Порто и Бенфика са на първо място, което трябва да отстояват в последните си мачове.

Но това е изключително важна информация, показваща, че грандовете в Португалия все пак подхождат сериозно към тази надпревара, въпреки вероятно, използвайки свои резервни състезатели в двубоите. Това донякъде ни навежда на мисълта, че и в този мач Спортинг ще опита да вземе победа и да хване първото място в класирането.

Домакините от Фейрензе са тотален аутсайдер в първенството и се намират на предпоследното място в класирането. Реално е да се смята, че именно натам са насочени усилията им. Но пък от друга страна, един равен резултат ще им даде възможност за пробив в този турнир. Нека изберем опцията и двата отбора да отбележат – Гол/Гол, която е с коефициент 1,80 и напълно би подхождала на турнира, който все пак не носи напрежение.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (28.12.2018/11:27 часа)

Единичен: Спечелен
Купа на Лигата, Португалия
21:45/29 дек.
Фейрензе - Спортинг Лисабон
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0