Фамаликао – Витория Сетубал: Прогноза за краен успех от Стефан Ралчев

22:00, 05 ян. 2020
Играе в
На практика това е първата ми написана прогноза за новата година. Фамаликао посреща Витория Сетубал.
Единичен: Спечелен
Португалия
22:00/5 ян.
Фамаликао - Витория Сетубал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Пожелавам на всички много здраве, късмет и щастие през новата 2020 година. Нека всички имаме и имате много постъпления. И да не забравяме, че сигурни мачове няма, както и не съществуват 100%-ви печалби… Освен ако, както обичам да казвам, не сте роднина на Коце Маца и не залагате в Макао :)))

Започвам с този мач, защото винаги искам да намеря нещо по-различно от обичайното. В началото на сезона Фамаликао бе невиждан хит не само в Португалия, а в цяла Европа. Тимът бе сравняван с подобни проекти на милионери, които бързо показват амбиции и атакуват дори трофеи. Така дълго време Фамаликао се задържа в челото, но сега нещата се върнаха на мястото си.

Отборът е на 4-то място на 15 точки от лидера Бенфика, като в последните 5 мача няма победа. Последното поражение от Бенфика с 0:4 само показа, че приятното изключение от началото на сезона трябва да си знае мястото 🙂

Аз обаче мисля, че неприятната серия на Фамаликао ще приключи и ще постигне успех точно сега срещу Витория Сетубал. Коефициентът 1.90 от Ефбет е достатъчно примамлив, за да играя този мач. Успех на всички.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0