Факел – Скра Белхатов прогноза от Световното клубно първенство по волейбол

21:45/27 ное. '18
Играе в

В групата на смъртта се срещат в решителен за по-нататъшното им участие мач, шампионът на Полша СКРА и шокиралият с победата си над Зенит Казан отбор на Факел Нови Уренгой.

След като загубиха без да вземат точка срещу Лубе Чивитанова, поляците днес излизат единствено за победа, която ще съхрани шансовете им за излизане от групата.

Срещу италианския шампион Мариуш Влазли и колегите му показаха сърцата игра и разликата между отборите беше минимална, като се понрави изпълнението на много силен сервис и отлично организирана блокада.

Зрителите в Плоцк определено ще изпълнят трибуните, за да застанат зад сънародниците си, както и вчера, когато СКРА бяха подкрепени неистово до края на битката.

Факел, воден от Камило Плачи, е класа и това беше доказано по безапелационен начин вчера срещу Зенит Казан. Отборът, в който с наслада можем да наблюдаваме как звездата Егор Клюка може да прескача блокадата, на когото си поиска и да забива топката в третия метър сякаш срещу него няма стена от ръце висока над 3 метра, а натежало пране, излиза за класиране при чиста победа, така че битката отново ще е жестока.

Прогноза Над 181,5 точки оценена на 1.85 от Ефбет.

Единичен: Спечелен
Световно клубно първенство, групи
21:45/27 ное.
Факел - Скра Белхатов
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Бонус код: 10591
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0