Екселсиор – Фейенорд прогноза от Холандия на Ники Александров

13:15, 03 февр. 2019
Играе в
Гостите още чуват оглушителни аплаузи за разгрома си над Аякс в миналия кръг. Сега обаче се отправят на съвсем рутинно гостуване – началото е в неделя от 13.15 ч.

Това 6:2, което записа тимът от Ротердам, продължава да се коментира. То обаче засега не носи нищо повече за отбора, освен още по-стабилно трето място спрямо преследвачите. Аякс продължава да е много напред като точков актив, но пък със сигурност ще бъде използван моментът, инерцията за постигане на още победи и трупане на точки.

От своя страна Екселсиор има съвсем други проблеми. Там се работи върху оцеляването в елита. Задачата е повече от трудна, едва в последния кръг домакините изплуваха над чертата след победата си над Де Графшап с 2:0.

Много малко вероятно е да постигне втори пореден успех именно над летящия Фейенорд. Но може да се потърси поне един домакински гол в този мач. Залогът Двата отбора да отбележат гол/Да е с коефициент 1,80 и ми се струва напълно удачен за да го изберете.

Разбира се, предполагам, че от страна на гостите също няма да има проблем поне за един реализиран гол, след онези шест срещу Аякс.

Единичен: Спечелен
Холандия, Ередивизи, 20 кръг
13:15/3 февр.
Екселсиор - Фейенорд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0