Евъртън – Линкълн прогноза от ФА Къп на Ники Александров

17:00, 05 ян. 2019
Играе в
Мач за Купата между представители на първото и четвъртото ниво в английския футбол – от най-любимите в този етап на турнира. Двубоят е от основната съботна програма и ще стартира на „Гудисън Парк“ в 17.00 ч.

Това наистина е от тези двубой, които носят духа и заряда на турнира, именно в този кръг. Когато стават и голяма част от изненадите. Е, разбира се, липсва основния фактор за това – домакинството да бе на по-слабия тим. В случая скромният представител от Лига 2 ще гостува в Ливърпул.

Все пак, Линкълн ще пристигне с нужната доза самочувствие. Отборът е лидер в Лига 2 и има достатъчно солиден актив спрямо плейофната зона. Така че може да отдели нужния спортно-технически и емоционален ресурс в мача си срещу Евъртън, който още при жребия би трябвало да бъде обречен за гостите.

От своя страна Евъртън си е в нещо като малка криза. Само една победа в последните пет мача, като всичко останало за загуби. Проблясъкът бе срещу Бърнли като гост. И то какъв – разгром с 5:1. Но всичко друго е ужасяващо напоследък за „карамелите“, включително и дебютът им за годината – домакинска загуба от Лестър. Така мачовете за Купата им идват в изключително неподходящ момент. Да не говорим, че някаква издънка срещу на пръв поглед непретенциозния съперник може да доведе до сериозни трусове.

Издънка от сорта на отпадане едва ли може да очакваме – разликата в нивата е твърде голяма. Но бих предложил залог, че гостите от Линкъл ще имат все пак своята минута слава и ще отбележат поне едно попадение. Двата отбора да отбележат гол – ДА е с коефициент 2,20 и ми се струва дори твърде високо оценено. Гол за гостите може да има само почетен характер и не би променил крайния изход, така че е твърде допустим при ситуацията за двата отбора, която вече обрисувахме.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (03.01.2018/12:28 часа)

Единичен: Спечелен
Англия, ФА Къп
17:00/5 ян.
Евертън - Линкълн
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0