Англия – Чехия прогноза за европейска квалификация

21:45, 22 мар. 2019
Играе в
Случващото се на “Уембли” засяга българския национален отбор, тъй като Чехия е пряк конкурент за втората позиция. Ще има ли изненада в петък вечер, или Англия ще вземе категорично откриващия мач от евроквалификациите, вижте в следното превю.

Първенецът в нашата група стана ясен веднага след изтеглянето на жребия. Едва ли Англия ще има проблеми срещу опоненти от подобен ранг, особено пред собствена публика. В Лондон се играе изключително трудно, което едва ли ще даде възможност на съперниците им да покажат дори и 50% от възможностите си.

Несъмнено сблъсъкът с чехите се оказва и най-трудното препятствие за “Трите лъва”. Чехия е основен претендент за втората позиция и ще направи всичко възможно, за да спечели някоя друга точка от мачовете срещу англичани. Последният двубой помежду им завърши наравно, но той бе приятелски и се игра преди около 10 години. Оттогава насам много неща се промениха при чехите, тъй като останаха без легендарни футболисти в състава, като Томаш Росицки и Петер Чех.

Процесът по подмладяване на тима сякаш не се развива по план, но нека да не избързваме. Няма да рискувам с търсене на убедителен успех за Англия, а ще действам по-предпазливо, маркирайки опцията над 1,5 гола за домакина. Предвид наличните офанзивни състезатели, домакините безпроблемно трябва да преодолеят поставената линия. Успяха да го сторят в предходните две домакинства, а и като цяло печелят без особени затруднения мачовете си на “Уембли”.

За любителите на сингъл залозите препоръчвам комбинацията между краен изход 1 и под 3,5 попадения. Донякъде този залог опонира с предходния, но честно казано очаквам головете в мача да бъдат в рамките между 2-3. Дори не смятам, че гостите ще намерят път към противниковата врата, което още повече улеснява изпълнението и на двата маркета.

Чехия пристига в Лондон без кадрови проблеми, което е в огромен плюс за тях. При домакините ситуацията е малко по-различна. Шоу и Стоунс бяха повикани от националния селекционер, но поради контузии, ще останат извън сметките за петъчния сблъсък.

Други пропускащи мача са Делф, Хендерсън, Гомез, Лингард и Уелбек. Не вярвам обаче това да окаже влияние на крайния изход, тъй като Гарет Саутгейт има достатъчен ресурс, за да намери правилните заместници на отсъстващите от състава.

Присъединете се към нашата затворена група във Фейсбук. В нея може да питате, коментирате и дискутирате, както помежду си, така и с нашите експерти

Единичен: Спечелен
Европейска квалификация
21:45/22 мар.
Англия - Чехия
Ще бъде ли печелив залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Загубен
Европейска квалификация
21:45/22 мар.
Англия - Чехия
Ще бъде ли печелив залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0