Дженифър Брейди – Наоми Осака: Прогноза за спечелен сет на Анна Чакветадзе

02:00, 11 сеп. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.

Откритото първенство на САЩ продължава. Дженифър Брейди стигна до първия си полуфинал на турнир от Големия шлем. Тя ще играе с по-опитен съперник – Наоми Осака от Япония.

Осака има два спечелени турнира от Големия шлем, сред които е и US Open. Тази повърхност й подхожда добре, тя обича бързите кортове, чувства се страхотно на тях.

Най-добри букмейкъри

Но Брейди изобщо не е за подценяване, сега тя е в отлична форма. Нека ви напомня, че тя спечели турнира преди US Open. Тя действа уверено на корта, играе там, където трябва да бъде активна, където трябва да държи топкат – много добре усеща и разбира играта. Но тя може да се изнерви, защото досега не е стигала толкова далеч в турнир от Големия шлем. Това е домашен турнир за нея, на който всички американски искат да се представят добре.

От друга страна, на US Open няма зрители, така че трибуните няма да окажат толкова голям натиск върху Брейди. Мисля, че тя ще успее да се събере и да спечели поне сет срещу фаворита Наоми Осака. Тази прогноза е оценена на 1.66 в bet365.

Единичен: Спечелен
ЮЕс Оупън
02:00/11 сеп.
Дженифър Брейди - Наоми Осака
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0