Динамо Киев – Шахтьор Донецк: Прогноза и залог от Украйна на Стефан Ралчев

18:30, 24 апр. 2019
Играе в

Ето още едно голямо дерби през седмицата. В Украйна среща си дават двата най-добри отбора, след като Украйна стана самостоятелна страна – Динамо Киев и Шахтьор Донецк. Срещата е в сряда в Киев.

Шахтьор ще стане шампион и тази година, след като води на Динамо със 7 точки. Евентуална победа на Динамо и още загуби на Шахтьор до края, може да обърнат статуквото, но първенството на Украйна е от онези, в които лидерите много трудно губят точки.

Шахтьор е в много по-добра форма. Гледах Динамо Киев срещу Челси в Лига Европа през март и украинците играха трагично. Паднаха с 0:5 насред Киев и въпреки че срещу тях бе Челси, все очаквах някакъв отпор. Не че правя изводи за предстоящото дерби с Шахтьор от този мач, но Динамо според мен няма сили да победи “оранжево-черните” от Донецк.

Прогнозирам над 2,5 гола за този мач с коефициент 2.05 от Bet365.

Надявам се отборите да атакуват повечко, след като двубоят не е толкова пряко отговорен за решаване на изхода на шампионската титла. Да, Динамо може да се напъне да победи и да се надява на нещо до края на сезона, но ми се струва малко вероятно.

Единичен: Загубен
Украйна
18:30/24 апр.
Динамо Киев - Шахтьор Донецк
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0