Душан Лайович – Фабио Фонини: Тенис прогноза за финала в Монте Карло

15:30, 21 апр. 2019
Играе в
Финалът в Монте Карло изправя един срещу друг неочаквани Фонини и Лайович, които едва ли ще имат по-добра възможност да спечелят Мастърс титла в кариерата си.

А това би бил дори дебютен трофей за сърбина. Той е впечатляващ от началото на седмицата и няма загубен сет. Играе отлично, без напрежение и много добре се подготвя за мачовете си в тактически план. Това е благодарение на бившия треньор на Фонини, Хосе Перлас.

Фабио прави чудеса в Княжеството. Той падаше със сет, 1:4 и точка за пробив срещу Андрей Рубльов. После загуби 8 от първите 9 гейма срещу Чорич, имайки проблем с играещата ръка и очите. Игра солидно срещу Надал, който призна обаче, че това е бил най-лошият му мач на клей за последните 14 години.

Да, някои ще кажат, че Фабио е орисан да е шампион тук, но аз мисля, че той не показава нищо специално и просто използва стечението на обстоятелствата до момента. Освен това очаквам тежестта от факта, че е фаворит да окаже своето влияние.

Вярно е, че той се зарежда от енергията на публиката, която може да е сериозен фактор в негова полза, но все пак си мисля, че победата ще бъде за Лайович. Можете да се подсигурите с положителен хендикап за сърбина от +3.5 гейма, но аз залагам на чистата изненада и успех за Лайович. Успех!

Единичен: Загубен
АТП Монте Карло, финал
15:30/21 апр.
Душан Лайович - Фабио Фонини
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0