Дунав – Лудогорец прогноза от Първа лига на Стефан Ралчев

12:30, 16 дек. 2018
Играе в
Дунав приема Лудогорец в мач от последния есенен кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя по обяд, а ето и моята прогноза.

Да очакваме, че домакините от Русе ще стигнат до изненада и ще спечелят нещо от двубоя е доста наивно. Гостите са фаворити и ще спечелят срещата. Дори и след като играха през седмицата срещу Цюрих в Лига Европа и вероятно ще са поизморени.

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков може да направи ротации, колкото си поиска и да пусне на терена, когото пожелае и отново тимът му ще има достатъчно потенциал, за да спечели. Въпросът е на какви обороти ще се раздадат играчите от Разград при мисълта, че часове след двубоя вече имат резервирани билети за родните си места и им предстои почивка.

Винаги обаче е важно да се знае, че такива мачове не трябва да бъдат подценявани и съм убеден, че Лудогорец ще подходи с нужния респект, за да спечели трите точки и да зимува комфортно на върха.

Прогнозата ми за срещата е първо полувреме/краен резултат в полза на Лудогорец. Дано само шампионите наистина подходят с мисъл за мача, а не за ваканциите и да натиснат домакините още през първото полувреме. А в крайния резултат едва ли някой се съмнява…

Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 20 кръг
12:30/16 дек.
Дунав - Лудогорец
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0