Дюделанж – Арарат-Армения: Прогноза и залог от Лига Европа на Стефан Ралчев

21:00, 29 авг. 2019
Играе в
Дюделанж срещу Арарат-Армения. Да, точно така – това е мач за влизане в групите на Лига Европа.
Единичен: Загубен
Лига Европа
21:00/29 авг.
Дюделанж - Арарат-Армения
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Може да ви звучи изненадващо или странно, но един от двата тима – от Люксембург или Армения, ще играе в групите. Дюделанж беше в групите на ЛЕ миналата година, така че понатрупа доста европейски опит. Но ако повтори постижението си означава, че ЦСКА и Левски могат само да завиждат на отбор от… Люксембург, на който се смеехме само допреди няколко години.

В Арарат-Армения играе дебютантът в нашия национален отбор – Георги Пашов. Изписвам така отбора, защото има и друг Арарат, който е старият клуб, основан преди 84 години. А Арарат-Армения е основан едва през 2017 година.

Руският милионер Самвел Карапетян обаче има амбиция да превърне Арарат-Армения в сериозен отбор и като за начало желанието му е да играе в групите на Лига Европа. Карапетян е собственик на холдинга Ташир груп, който се състои от над 200 компании! в различни отрасли на икономиката.

Според мен Арарат-Армения няма да загуби гостуването си и предлагам двоен шанс Х2 за 1.63 от Уинбет.

Наясно съм, че руски олигарх и парите му могат да значат сериозни амбиции. А и Дюделанж явно е в по-лоша форма – освен загубата от Арарат-Армения в първия мач с 1:2, записа две поражения в първенството на Люксембург. Което за мен е леко несериозно при положение, че Дюделанж би трябвало да е тотален хегемон и поне да няма проблеми на местно ниво.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0