Доминик Тийм – Гаел Монфис: Тенис прогноза и залог от Стефан Ралчев

15:15, 03 юни 2019
Играе в
Още един осминафинал от мъжката схема на Ролан Гарос. И той противопоставя двама почти равностойни играчи – Доминик Тийм и Гаел Монфис.
Единичен: Спечелен
Ролан Гарос, осминафинал
15:15/3 юни
Доминик Тийм - Гаел Монфис
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Доминик Тийм подобрява играта си с всеки изминал мач. Срещу Куевас имаше леки затруднения само във втория сетн, но като цяло Доминик направи много добър мач и съвсем заслужено и логично спечели. Австриецът е и в много добра физическа форма.

Монфис стигна до тук, но истината е, че противниците му не бяха от най-висока класа. Французинът има проблеми в играта си, в придвижването си на корта. Също така ми се струва, че Монфис не е и в най-добрата си физическа форма. В крайна сметка може би си спомняте, че Гаел до неотдавна лекуваше и контузия.

Балансът между двамата показва нещата категорично – 4:0 победи за Доминик Тийм. Някак си играта на Монфис е удобна за Тийм.

Така че и този път прогнозирам победа за Тийм, но ще добавя хендикап от -4,5 гейма в полза на австриеца. Коефициентът е 2.00 от Bet365.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0