Дижон – Рен: Прогноза на Андрей Гошев

20:00, 16 окт. 2020

Здравейте почитатели на спортните залози! Имам удоволствието да ви представя първата си прогноза в най-добрият сайт за спортни анализи и прогнози – Букмейкър Рейтинги.
И така, в петъчната вечер ще бъде дадено начало на седмия кръг във френската Лига 1 с двубоя между отборите на Дижон и Рен. Домакините от Дижон са на последната 20-та позиция във временното класиране, като в изиграните до тук шест двубоя имат спечелена само една точка и отбелязани едва три гола.
На другата крайност пък е гостуващият отбор. С четири спечелени двубоя и две равенства, Рен заема първо място и изглежда като сериозен кандидат за титлата във Франция.
На хартия победителят от тази среща изглежда ясен – отбора на Рен. Аз обаче ще се насоча към пазара за корнери. В пет от шестте мача на Дижон дотук корнерите са над 9, като в трите им домакинства са паднали дори и над 11. В последните четири двубоя на Рен, границата от 9 корнера също е премината. Очаквам домакините да се затворят в отбрана, а гостите да са по-активни в нападение, което е предпоставка да видим и доста изпълнени ъглови удари.
Моята прогноза е азиатски – общо корнери над 9.5 за коефициент 1.90 в bet365, а за по-смелите препоръчвам общо корнери над 10 за коефициент 2.37. Успех!

Единичен: Загубен
20:00/16 окт.
Дижон -Рен
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0