Динамо Загреб – Риека: Прогноза и залог за финала за Купата на Хърватия на Стефан Ралчев

19:00, 22 май 2019
Играе в
Динамо Загреб срещу Риека във финал за Купата на Хърватия. Срещат се безспорно двата най-силни отбора в местното първенство.

Според букмейкърите Динамо Загреб получава леко предимство при коефициентите. Дори честно да ви призная ме изненадват завишените ставки за краен успех на столичани.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

Какво беше статуквото през сезона при двата отбора. Лидер и убедителен шампион бе Динамо Загреб с 89 точки, Риека е на второ място на цели 23 точки, тоест събра 66, като до края на сезона има още един кръг, в който местата на двата отбора няма как да бъдат променени.

Моята прогноза за двубоя е купа за Динамо Загреб, тоест единица за коефициент 1.75 от Winbet.

Класата и очевидната точкова разлика между двата отбора говорят достатъчно в полза на Динамо. На 11 май в Риека двата отбора завършиха наравно 0:0, като вероятно тимът от Загреб не се е раздавал много с оглед огромната си преднина в класирането. Иначе през целия сезон Риека успя да запише една победа с 1:0, двата тима регистрираха още едно равенство и две победи отидоха на сметката на Динамо Загреб.

Единичен: Загубен
Купа на Хърватия, финал
19:00/22 май
Динамо Загреб - Риека
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
4 дена!
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0