Динамо Брест – Динамо Минск: Прогноза за краен изхот от Висша лига на Беларус

20:00, 10 май 2020
Сблъсъкът на двете Динамато на беларуската футболна Висша лига е в неделя от 20:00 и е черешката на тортата на поредния кръг от първенството.
Единичен: Загубен
Висша лига на Беларус
20:00/10 май
Динамо Брест - Динамо Минск
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Динамо Брест „развалиха“ името на славния си съперник от Минск, който беше единствения тим с това име, печелил Висшата лига в Беларус, като през изминалия сезон, сензационно от историческа гледна точка, завършиха на първо място в крайното класиране.

Тимът от Брест обаче по никакъв начин не дава сигнали, че ще повтори това си славно представяне, като е в долната половина на таблицата и на 6 точки от върха.

Сергей Ковалчук има и много кадрови проблеми – 2-ма наказани и цели 6 играчи под въпрос.

Най-добри букмейкъри

Легендарният Динамо от Минск е още по-зле в тазгодишната надпревара от своя съименник от Брест – 13-то място, със само 3 победи от началото на първенството.

Двата тима имат общо 1 равенство от началото на кампанията, което говори за това, че представянията им са доста на двата полюса – или губят, или печелят.

Като една своеобразно дерби, то смятам, че Х-а е най-логичното, тъй като през сезон 2018-та година и двете срещи бяха Х, а миналата година двете срещи бяха 2-ки – смятам, че е време отново равенстава да се върнат в колонките на двата отбора.

Крайните изход реми е оценен на 3.25 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0