Димитър Кузманов – Александър Козбинов: Прогноза с хендикап

01:00, 05 ян. 2020
Играе в
Здравейте, приятели, с началото на новата година е време да започнем и тенис прогнозите отново. Пожелавам ви много късмет и успешни залози.

Първият е свързан с българското представяне на ATP Cup. В ранните дни на сезона е редно да сме внимателни в подбора на мачовете, но този не е за изпускане. Двубоят е между вторите ракети на България и Молдова – Димитър Кузманов и Александър Козбинов.

След емоциите около грандиозния ни успех над Великобритания е редно да погледнем с хладен разум към предстоящите срещи. Кузманов е изявеният фаворит, но Козбинов показа, че много скоро далеч по-често ще го срещаме в програмата на по-реномираните турнири.

Молдовецът няма почти никакъв опит на елитно ниво, но той идва от колежанската система в САЩ и срещу Дарси показа голяма част от потенциала си. Кузманов се раздаде максимално срещу Нори и с малко повече опит ще може да печели подобни срещи.

Мико обаче имаше известни здравословни проблеми от една страна. От друга той рядко печели безкрайно убедително мачовете си, независимо на какво ниво са те. Можем да очакваме Козбинов да играе освободено и агресивно, което, според мен, ще е достатъчно да покрие отличния хендикап от 5.5 гейма, които му дават букмейкърите. Честно казано няма да го приема за безкрайно голяма изненада, ако Козбинов успее дори да спечели срещата.

Прогноза: Козбинов +5.5 гейма

Единичен: Загубен
АТП Къп
01:00/5 ян.
Димитър Кузманов - Александър Козбинов
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0