Дилиън Уайт – Александър Поветкин: Прогноза за титла във версия WBC на Николай Валуев

00:15, 23 авг. 2020
Дилиън Уайт срещу Александър Поветкин в очаквано зрелище.
Единичен: Спечелен
Мач за титлата във версия WBC
00:15/23 авг.
Дилиън Уайт - Александър Поветкин
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Двамата бойци се изправят в битка за титлата във версия WBC, която към момента е притежание на Дилиън Уайт. Той я спечели срещу Оскар Ривас, а сега ще бъде първата защита срещу Поветкин. Двубоят е изключително интересен и приковава вниманието на целия боксов свят, защото победителят е много вероятно да се изправи в мач за титлата световен шампион – срещу Тайсън Фюри или Джошуа. Но това ще бъде решено в дългосрочен план.

Руският богатир Поветкин винаги е оправдавал прякора си. Поветкин е на 40 години, много е опитен и съм сигурен, че ще се опита да удари лошо противника още преди 6-тия рунд. Ще извършва бързи атаки, бързи движения, обърквайки Дилиън Уайт. Поветкин ще се опита да се възползва от мудните в някои моменти движения на американеца.

Дилиън е много по-тежък от Поветкин, но ръцете му са по-дълги. Ако битката премине в късно развитие, тоест, към края на двубоя, шансовете на Саша спадат драстично, тъй като възрастта ще си каже своето. Уайт е с цели 10 години по-млад от руснака и със сигурност това ще има значение. В крайна сметка до 7-8 рунд битката би трябвало да бъде оспорвана и до този момент Поветкин да има повече от добри шансове.

Наистина се надявам подготовката на Александър Поветкин да даде резултат и да намери слабостите на противника. Боксът си е бокс и всяка битка започва с шансове 50:50 независимо от противниците. Не мога да кажа кой ще спечели мача, но е твърде вероятно този двубой да има по-ранна развръзка, тоест да не бъдат изиграни всички рундове до края.

Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0